Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Biccar och lats på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - 30 december 2008 23:19

Sen så skulle jag ju även få till ett styrketräningspass så jag gick tillbaka till Safiren vid 20:00 och drog igång igen. Det blev lite biceps och rygg.

Körde på rätt så tungt med bicepscurl i maskin och sedan även stående i dragmaskin. Sen avslutade jag, iaf nästan, med sittande alternerande curls med både raka (hammercurl) och roterande drag.

Sen körde jag på rätt tufft med tunga hantelrodd till magen, en i taget, och sedan sittande rodd i maskin. Där avslutade jag med drag till bröstet i dragmaskin innan jag avslutade med några koncentrationscurl för biceps igen.

Jag körde mest på känsla och det blev ca. 3 set på varje övning med mellan 5-10 reps, dvs rätt tungt.

Behöver jag säga att jag är rätt slut nu? :-)

 
ANNONS
 
Malin Hedén

Malin Hedén

31 december 2008 21:24

GOTT NYTT ÅR!!!

http://www.malinheden.se

 
Ingen bild

Niclas B

1 januari 2009 19:11

Tack detsamma, Malin! Hoppas alla barn och djur fick en lugn och fin nyårsafton! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se