Direktlänk till inlägg 30 december 2008

6 stycken grymt jobbiga intervaller på Safiren!

Av Niclas Bernhardsson - 30 december 2008 23:11

Efter Boda Borg så var det full fart till Safiren för ett kort pass och eftersom det är tisdag så passade det ju bra med intervaller men man var ju inte så pigg i kroppen!

Det blev en rätt kort uppvärmning på dryga kilometern bara och jag kände att bandet slirade lite vilket irriterade. Det andra bandet kändes inte så mycket bättre.

Efter det så satte jag farten på ganska låga 16,3 km/h men det visade sig räcka till så det räckte idag!

Det blev 400-ingar och tanken var väl att köra så många jag orkade bara i den farten och med 1 minuts ståvila med med 2 minuter ståvila efter den 4:e.

Ganska omgående så känner jag att det kommer att bli jobbigt men det verkar sitta mycket mentalt eftersom jag blir trött så tidigt. Dock så kollar jag av pulsen ibland efter intervallerna och ser att den är mellan 184-189 sl/min. Det är grymt högt så jag lär ha tagit i ordentligt!

Jag orkar mig iaf igenom mina 4 intervaller innan den lite längre vilan och den 5:e efteråt är sjukt jobbig. Sen kommer Ullis och peppar mig på den sista, alltså den 6:e, intervallen och det behövdes verkligen!

Kort men intensivt pass och så här efteråt så kommer jag på att jag varken stretchade eller joggade ned...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se