Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Heldag på Boda Borg!

Av Niclas Bernhardsson - 30 december 2008 22:55

Oj, vad kul det kan vara att leka då! Jag var den enda i vår familj som inte hade varit på Boda Borg och idag så skulle vi och Ullis pappas familj iväg och svettas lite! Eller lite och lite, det var full satsning och vi avverkade banorna i ganska snabbt tempo och när det inte gick som vi tänkt så började vi om. De lättare banorna var inte så värst svåra men Navigera var attans så svårt men det berodde nog på att Ullis kom ihåg fel så vi tänkte på fel länder i det sista rummet. Sen så fick vi till det iaf och rätt snart så hade vi klarat alla lätta och sedan alla mellansvåra banor.

De svarta och som Ni säkert förstår är de svåra banorna var verkligen tuffa. Och vad duktig familjen var då! De kämpade för fullt och vi klarade av både Oxelösund och Laser. Den senare var ett riktigt helvete med sitt klätternät, se bilden! Man fick vara glad att man hade allt i behåll efter den manglingen. Men det roligaste banan var faktiskt Superbanan som vi kämpade väldigt många gånger och till slut så hade vi faktiskt full koll på hur man skulle göra allt men då är det dags att bryta upp. I receptionen så blev de iaf lite impade över hur vi kommit på hur man skulle lösa uppgiften.

Mitt i allt så hann vi med en snabb Taco-buffé och sen var det full fart igen. Alltihop tog 7 timmar och då hann jag dessutom med att sickla ett par skidor innan vi åkte och sen 2 pass på Safiren efter. Gissa om jag är slut men det kan Ni läsa om här efter... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se