Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Jobbveckan slut - ut och käka med innebandykillarna!

Av Niclas Bernhardsson - 19 december 2008 17:13

Inte blev det någon pingis idag inte eftersom en kille, från Vagnhärad, inte kunde ställa upp och då hade jag ingen skjuts hem från Stockholm. Lite synd men samtidigt så har jag inte varit helt kry och bordtennis, som det ju egenligen heter, kan ju faktiskt vara lite småsvettigt emellanåt.

Men ikväll, klockan 19:00 närmare bestämt, så skall jag ut och käka med innebandykillarna. Det blir trevligt. Ullis är på jobbfest så jag och ungarna kör lite minifest. Pizza är beställt till ungarna och jag drar iväg lite senare.

Hursomhelst så har jag varit lite småseg under veckan och i princip bara orkat jobba och sen då jag har kommit hem så har jag stupat i säng. Gissa om jag är träningssugen nu!

Sen tackade vi av en visstids-anställd som slutade hos oss idag. Lite småtrist då det var en trevlig kille men han själv var positiv inför framtiden. Det är ju bra.

Ja, nu är man ledig ett bra tag! Skönt!

Fick förresten igång min mail nu! Telia lyckades trixa bort den så jag vara utan i nästan två dagar utan att veta om det. Helt alltså! Jag ändrade lösenord och så passade jag på att ta bort det uppringda internet som jag visst hade kvar. Fast hon från Telia sade inget om att jag hade min mail på den. Tack, det var ju vänligt! Som tur var så fick jag reda, från en bekant, att mailen, till mig, "studsade"!

Men nu är det fixat och har Ni försökt att maila mig och inte fått något svar så är det bara att försöka igen. Nu skall det vara fixat!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se