Alla inlägg under november 2008

Av Niclas Bernhardsson - 22 november 2008 11:00

Efter att vi har haft lite dåligt med jobb på slutet och speciellt i min egen maskin så blev jag tillfrågad om att tillfälligt jobba i Stockholm. Samma företag förstås och jag skulle gå ned på dagtid men ändå få behålla ob-ersättningen och få resorna i arbetstiden samt att vi, det blev 4 stycken, få låna en bil. Ingenting att tänka på egentligen och det kan bli ett spännande äventyr. Själv har jag över 15 år på mitt företag och det skall mycket till att jag skall få gå. Skulle väl vara om jag skriver någonting olämpligt i bloggen då! ;-)

I första hand så handlar det bara om tiden fram till jul men det vet man ju hur det kan bli! :-0

Det roliga är att jag fick med mig en bra kompis också. Kul!

Av Niclas Bernhardsson - 22 november 2008 10:58

Ah, hon reagerar direkt på medicinen så idag är hon mycket piggare! Mystica, vår ena lilla kattunge. Fast imorse var det inte alls lika lätt att ge medicinen. Då vägrade hon. Allt är visst inte godis... :-)

Av Niclas Bernhardsson - 21 november 2008 17:45

Efter att Mystica, vår ena katt, varit snörvlig och förkyld lite väl länge så tog vi henne till veterinären idag. Vi har ju heller ingen direkt erfarenhet av katter så det är ju dumt att chansa. Väl på plats så visade det sig, som jag misstänkte, att hon hade kattsnuva. Antibiotika på det och lite ögondroppar så skall det vara bra inom 10 dagar. Så nu skall vi tvinga i henne lite medicin och första kuren gick ju bra. Nu är det bara att vänta och se.

Av Niclas Bernhardsson - 20 november 2008 00:05

Kikade lite bland bilderna på datorn och sådant är ju alltid kul!

Här kommer dels några bilder som skall sporra mig att komma tillbaka till lite bättre löpform och dels några som helt enkelt bara är roliga! :-)


Håll till godo!

Av Niclas Bernhardsson - 19 november 2008 23:44

Efter oceaner av tid utan träning, så kändes det iaf, så var det då dags för innebandy igen men nu var det lite klent med folk så jag fick ringa in en som precis fått sluta hos oss. Så vi blev endast 6 stycken men det innebär ju bara mer speltid. 3 i varje lag, passar mig bra.

Efter att ha chockat igång kroppen så kom vårt lag i ett riktigt bra samspel och de två första matcherna rullade på rätt smärtfritt innan vi fick lite mer motstånd i den tredje matchen som vi dock tog hem med lite ökad press på slutet.

Mot slutet så "råkade" min hand hålla ifrån en annans klubba fast det var dock inte så farligt men ändå tillräckligt för att göra honom förbannad. Så det hettade till lite där men han lugnade ned sig. Ingen annan såg det heller. Och skall jag vara ärlig så greppade jag nog inte ens klubban. Med facit i hand så var det bara kul för matchen. Den fjärde matchen avbröt vi då klockan hade tickat på lite väl mycket men där ledde vi ganska stort.

Spelmässigt så var det här nog min bästa match någonsin då jag vågade spela ut mera och skotten börjar sitta också. Kul!

Högt flås hela tiden! Nu känns det som om jag är på rätt väg och jag fick även beröm för att jag orkade springa så mycket.

Av Niclas Bernhardsson - 17 november 2008 22:14

Ja, det var vad jag vräkte ur mig till mina kursdeltagarkamrater i fredags och gissa om jag fick höra det senare! Och det är inget mål sade jag utan ett löfte! Oops! Nu gäller det att börja planera och träna ändamålsenligt!

Farten borde jag kunna få till eftersom jag sprang på 35,12 år 2006 och året efter hade jag 38.28 fast då med en infektion i kroppen. Hmm, efter att ha korrigerat mina uppgifter så känns det lite väl tufft...


Hursomhelst så körde jag riktigt tufft i går på gymmet och det känns nu! Läste förresten, också det i går, om att träningsvärk inte alls var muskelfibrer som gått sönder utan i själva verket en svullnad som påverkade närliggande nervceller och det låter ju rimligt. Och det i sin tur gjorde det inte lika farligt att träna med träningsvärk. Värklig... förlåt.. Verkligen intressant! :-)

Av Niclas Bernhardsson - 16 november 2008 12:13

Hektiskt, som vanligt, då jag på några dagar haft en tuff Brandskyddskurs, blev förresten certifierad för Heta Arbeten, röjt ordentligt på tomten, skjutsat brorsan, det var iofs inte så jobbigt, varit barnvakt, lite mer jobb men mest kul, och sen lite röj bland papper och så. Vi kikade lite på Idol och vad bra alla är nu! Det är inte lätt att skicka iväg någon och nu sist så åkte ju Robin E fast han var överlägset bättre rent röstmässigt mot Johan. Rätt kul att höra en duett där den ena sjunger så mycket bättre. Bra kommenterat av Andreas. Anna och Kevin var sjukt bra. På något sätt så borde själva duetten ha gett mer poäng till bägge istället för att man bara röstar på den ena. Ibland kan man ju sänka själva duetten bara för att framhäva sig själv. Nu var de flesta väldigt schyssta mot sin partner och försökte inte framhäva sig själva. Ja, det skulle väl vara Robin E då men det kanske bara kändes så eftersom han var så mycket bättre. Fast inte räckte det! :-)

Stjärnor på Is då? Nja, inte riktigt lika kul men eftersom det är kändisar och de utför fina saker så kan man titta på det. Vi var dessutom barnvakt åt mitt brorsbarn och det var rätt kul. Han är ett riktigt charmtroll med en otrolig energi.

Vi passade dessutom på att besöka Ullis farsa för att fixa med en av deras datorer, känns som om det finns mera att göra där då de visst inte haft något virusprogram! :-0 Det lutar åt en recovery...

Snart jobb igen...

Av Niclas Bernhardsson - 16 november 2008 12:10

Ullis drog iväg på ett Tupperware-party som hon lovat en väninna att vara med på, hade jag ingen aning om att vi saknade den konstiga pryl hon kom hem med, så då passade jag på att dra till gymmet.

Väl på gymmet så var det bara en handfull personer som det var ingen direkt trängsel där men ändå lite folk så man sporrades en aning.

Jag började med Crosstrainern i 10 minuter sedan körde jag 4-5 stycken intervaller på löpbandet i runt 45-60 sekunder i ganska högt tempo.

Efter det så körde jag igenom så gott som hela kroppen, jag hoppade över vaderna och underarmarna. Rätt tufft program med lite vila då jag lite kort pratade med några bekanta. En körde Järnmannen i somras så det sporrade lite.

Efter att återigen kikat i Muscle Meets Magnet så prioriterade jag övningar som tog på hela muskeln eftersom jag i princip körde igenom hela kroppen. Visste Ni förresten att det var just Princip, personen alltså, som anses ha startat det andra världskriget? En principfråga kan man säga...

Skämt åsido så var det ett tufft pass och nu i skrivande stund, faktiskt dagen efter, så värker det i muskerna.

Hej hopp!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards