Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Invigning av nya arenan!

Av Niclas Bernhardsson - 23 september 2008 00:11

Mycket vatten har flutit under broarna. Ja så tänkte jag skriva i ett nyhetsblad vi har på jobbet och det passar ju bra här. Sist så skrev jag ju att jag var säker på att jag hade en muskelbristning men värken försvann lika fort som den kommit och sedan hade jag värk i ryggen som flyttade sig. Lite skumt och redan på onsdagen så var jag med på innebandy med jobbet. Sen hade vi det lite mysigt på fredagen då vi var uppe på Heron City och tittade på film och i lördags så var vi och kikade då det var invigning på den nya friidrottsbanan i Trosa. Rätt häftigt eller snarare sagt mycket häftigt! Tänk att lilla Trosa nu också har en fin arena. Lite fint folk var där men desto roligare tyckte jag och Ullis att det var att Hanna Jonsson var där. Rätt duktig tjej och nu vet vi även att hon är mycket trevlig! Mycket inspirerande att prata med henne och vi tog cyklarna hem men bestämde oss för att åka tillbaka och springa några intervaller på kvällen. De gick inte så värst bra då man drog på i början men tog tvärslut!

Efter 3 stycken uppvärmningsvarv så hamnade mina 400-ingar med ståvila 1 minut på 1.27:92 - 1,30:10 - 1,32:33 och 1,35:65.

Jisses, det är så man får skämmas men jag var riktigt slut! Benen kändes skakiga efter typ 250 meter. Efter det var jag sugen på att testa mina spikskor som jag nog aldrig har använt. Funderade på 200-ingar och drog iväg i ett jäkla huj men rätt snabbt så dog jag och orkade bara hålla fart i ca. 80 meter. Jag sprang väl i ca. 120 meter och gick fram till 200 där jag taggat till mig igen för ytterligare ett försök men det blev endast 100 meter igen. Förhoppningsvis så är det inte bara dålig form utan också även ett resultat av dålig sömn under veckan som var.

Jag joggade ned ett varv med Ullis och sen fick det räcka.

Idag, måndag, blev det lite Powerslide till Trosa för att hämta bilen då hon ville springa hem. Lite dåligt med luft i hjulen så det blev jobbigare än väntat.

Sen fick jag ta bilen till jobbet för att inte bli alltför sen och vem såg jag om inte Hanna J som var ute och sprang.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ullis

23 september 2008 21:37

var du full när du bloggade?? Vi var på bio på löradegn och invigning på söndagen :-) Puss

 
Ingen bild

Niclas B

23 september 2008 23:09

Lite snurrig om inte annat... ;-) Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se