Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Powerslide till Cupen

Av Niclas Bernhardsson - 29 juni 2008 12:05

Så var det då den avslutande dagen i GloBallCup och Ullis sprang in till tävlingsområdet och jag körde Powerslide. Det kändes lite i ryggen då jag inte var riktigt van och jag hade även sprungit i skogen för några dagar sedan. Men jag blev lite varmare efter ett tag och sen tog jag fel väg på slutet så jag upptäckte aldrig Ullis och jag kom faktiskt före henne. Sen ar det några som undrade vad jag hade på fötterna så jag förklarade det för dem och gissa om det var många inne på tävlingsområdet som tittade. Fasicken jag skulle ha fixat en bra reklamtröja! :-)

Sen bytte jag skor och vi tittade på Felix första match. De spelade ganska jämnt men förlorade även nu. Men det var kul att titta på och vi passade på att käka lite frukost på plats. Tim hade glömt att ta med frukosten men vi köpte lite mackor på plats. Efter det så var det bara att åka hem igen och jag körde lite i förväg men Ullis kom inte så långt efter. Snack om att det var jobbigt att köra över hela gräsplan då alla tittade. Dels så var det lite väl mjukt och sen vill man ju att det skall se bra ut så jag tog i för kung och fosterland. Sen var jag inte människa på ett tag utan åkte och flämtade hårt!

Då vi väl var framme vid campingen igen, det tog ungefär 24 minuter, så började jag att plocka ned förtältet och plocka ihop allting. Det gick riktigt smidigt och vi jobbade bra ihop.

Sen gick vi för att dusch och jag undrade vad det var som lät! Var tvungen att kika ut och det spöregnade! Oops! Takluckan var öppen och så hårt som det regnade så måste det studsa in i vagnen. Men det är bara lite vatten och går ju rätt fort att torka upp. Men då vi hade duschat klart så var det bara att vänta för det regnade alldeles för mycket. Sen började det att avta och vi sprang bort och kollade av. Visst hade det regnat in men det var ju färskt och var bara att ta upp med en handduk. Snacka om tur att vi hann få ned tältet! Tyvärr så hade jag glömt markisen men den får jag packa upp idag.


Sen åkte vi tillbaka för att titta på lagets sista match och det började ganska jämnt men efter ett tag så tappade vi koncentrationen och det andra laget växte enormt och de utklassade oss. Tror det slutade med 9-0. Men jag tyckte ändå inte att vi vek ned oss utan det andra laget var faktiskt jäkligt bra. Man såg hur mycket självförtroende gör. Efter det så tackade vi för allt och barnen samt ledarna fick lite medaljer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 15 mars 20:30

Så var man inne på dag fyra och eftersom Spin of Hope närmar sig så valde vi att "bara" köra fitnessfightens program idag. Och idag hade vi min iPad med mig och vi körde helt efter programmet. Vi började med 10 minuters kondition och jag körde på e...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 mars 19:00

Onsdagar brukar betyda tuff Core-träning och vi bestämde oss för att det fick räcka idag. Det blev extra tufft idag då Carina visst hade ändrat om i passet. Jag var inte alls van vid övningarna och det i sig var lite jobbigt mentalt. Men kul och jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 mars 11:00

Dag 2, på Fitnessfighten, och det känns ju inte kanon att man inte går in i det med 100% men som sagt. Fortfarande lite sliten och jag tror inte det är fel att köra lite lugnt ibland.    Idag blev det först 10 minuters Cross Trainer och sen 2x3 s...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 mars 20:00

Så var det måndag och lite lagom med tid att komma igång efter Vasaloppsveckan. Jag blev rätt slut efter den kalla StafettVasan och sen Vasaloppet förstås. Jag, och Ullis, lämnade blod i onsdags och vi körde medvetet lite lugnt efter det. Men nu var ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 mars 10:00

Lördag och det brukar innebära Nordic gym-träning men jag åkte på en sträckning i ryggen, efter bowlingen, och det var knappt jag kunde gå. Men träna ville jag men jag hade visst heller inte fått någon tid på träningen. Trodde jag... Jag morsade iaf ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se