Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Powerslide till Cupen

Av Niclas Bernhardsson - 29 juni 2008 12:05

Så var det då den avslutande dagen i GloBallCup och Ullis sprang in till tävlingsområdet och jag körde Powerslide. Det kändes lite i ryggen då jag inte var riktigt van och jag hade även sprungit i skogen för några dagar sedan. Men jag blev lite varmare efter ett tag och sen tog jag fel väg på slutet så jag upptäckte aldrig Ullis och jag kom faktiskt före henne. Sen ar det några som undrade vad jag hade på fötterna så jag förklarade det för dem och gissa om det var många inne på tävlingsområdet som tittade. Fasicken jag skulle ha fixat en bra reklamtröja! :-)

Sen bytte jag skor och vi tittade på Felix första match. De spelade ganska jämnt men förlorade även nu. Men det var kul att titta på och vi passade på att käka lite frukost på plats. Tim hade glömt att ta med frukosten men vi köpte lite mackor på plats. Efter det så var det bara att åka hem igen och jag körde lite i förväg men Ullis kom inte så långt efter. Snack om att det var jobbigt att köra över hela gräsplan då alla tittade. Dels så var det lite väl mjukt och sen vill man ju att det skall se bra ut så jag tog i för kung och fosterland. Sen var jag inte människa på ett tag utan åkte och flämtade hårt!

Då vi väl var framme vid campingen igen, det tog ungefär 24 minuter, så började jag att plocka ned förtältet och plocka ihop allting. Det gick riktigt smidigt och vi jobbade bra ihop.

Sen gick vi för att dusch och jag undrade vad det var som lät! Var tvungen att kika ut och det spöregnade! Oops! Takluckan var öppen och så hårt som det regnade så måste det studsa in i vagnen. Men det är bara lite vatten och går ju rätt fort att torka upp. Men då vi hade duschat klart så var det bara att vänta för det regnade alldeles för mycket. Sen började det att avta och vi sprang bort och kollade av. Visst hade det regnat in men det var ju färskt och var bara att ta upp med en handduk. Snacka om tur att vi hann få ned tältet! Tyvärr så hade jag glömt markisen men den får jag packa upp idag.


Sen åkte vi tillbaka för att titta på lagets sista match och det började ganska jämnt men efter ett tag så tappade vi koncentrationen och det andra laget växte enormt och de utklassade oss. Tror det slutade med 9-0. Men jag tyckte ändå inte att vi vek ned oss utan det andra laget var faktiskt jäkligt bra. Man såg hur mycket självförtroende gör. Efter det så tackade vi för allt och barnen samt ledarna fick lite medaljer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se