Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Powerslide till Cupen

Av Niclas Bernhardsson - 29 juni 2008 12:05

Så var det då den avslutande dagen i GloBallCup och Ullis sprang in till tävlingsområdet och jag körde Powerslide. Det kändes lite i ryggen då jag inte var riktigt van och jag hade även sprungit i skogen för några dagar sedan. Men jag blev lite varmare efter ett tag och sen tog jag fel väg på slutet så jag upptäckte aldrig Ullis och jag kom faktiskt före henne. Sen ar det några som undrade vad jag hade på fötterna så jag förklarade det för dem och gissa om det var många inne på tävlingsområdet som tittade. Fasicken jag skulle ha fixat en bra reklamtröja! :-)

Sen bytte jag skor och vi tittade på Felix första match. De spelade ganska jämnt men förlorade även nu. Men det var kul att titta på och vi passade på att käka lite frukost på plats. Tim hade glömt att ta med frukosten men vi köpte lite mackor på plats. Efter det så var det bara att åka hem igen och jag körde lite i förväg men Ullis kom inte så långt efter. Snack om att det var jobbigt att köra över hela gräsplan då alla tittade. Dels så var det lite väl mjukt och sen vill man ju att det skall se bra ut så jag tog i för kung och fosterland. Sen var jag inte människa på ett tag utan åkte och flämtade hårt!

Då vi väl var framme vid campingen igen, det tog ungefär 24 minuter, så började jag att plocka ned förtältet och plocka ihop allting. Det gick riktigt smidigt och vi jobbade bra ihop.

Sen gick vi för att dusch och jag undrade vad det var som lät! Var tvungen att kika ut och det spöregnade! Oops! Takluckan var öppen och så hårt som det regnade så måste det studsa in i vagnen. Men det är bara lite vatten och går ju rätt fort att torka upp. Men då vi hade duschat klart så var det bara att vänta för det regnade alldeles för mycket. Sen började det att avta och vi sprang bort och kollade av. Visst hade det regnat in men det var ju färskt och var bara att ta upp med en handduk. Snacka om tur att vi hann få ned tältet! Tyvärr så hade jag glömt markisen men den får jag packa upp idag.


Sen åkte vi tillbaka för att titta på lagets sista match och det började ganska jämnt men efter ett tag så tappade vi koncentrationen och det andra laget växte enormt och de utklassade oss. Tror det slutade med 9-0. Men jag tyckte ändå inte att vi vek ned oss utan det andra laget var faktiskt jäkligt bra. Man såg hur mycket självförtroende gör. Efter det så tackade vi för allt och barnen samt ledarna fick lite medaljer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 dec 22:33

Lördagsmorgon och dags att kravla sig upp ur sängen och bege sig till Safiren för lördagsträningen. Men det var segt och det var på håret att vi kom i tid. Men snart var man igång och det kändes rätt bra efter ett tag. Och vi avslutade med att köra t...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 dec 22:15

Skolan och sista dagen på skridskoveckan och "endast" ettor idag. Och som jag normalt inte har men jag hjälpte en kollega och det kändes rätt lugnt. Men ganska snart så insåg man att det inte bara var så bara. Några elever visade sig från sin ocharmi...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 14 dec 18:45

Så var det torsdag och dags för Puffs önskespinning men var jag bokad? Nä, det hade jag visst missat, så jag igår kväll. Men bara en i kö. Det borde vara lugnt. Man hade fått önska låtar i några veckor och sen satte Puff ihop dem. Ville man så fick m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 13 dec 18:30

Så var det onsdag igen och såklart dags för Core. Faktiskt ingen skridsko idag, på skolan, utan istället blev det simning för första gången för treorna. Det uppskattades och jag hoppas vi får till en mer permanent lösning för dem.  Sen, på kvällen,...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 12 dec 20:00

Hmm, iofs så kör jag rätt mycket skridskor nu, då det är skridskovecka, men det är ovanligt segt just nu. Ibland tror jag att det är något som håller på att bryta ut och ibland så känns det helt okey. Lite skumt. Hursomhelst så blev det en vilodag ig...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se