Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Felix chockar!

Av Niclas Bernhardsson - 27 juni 2008 11:25

Felix kör på! 

Att Felix har talang för fotboll har vi ju vetat om länge men han har varit lite för feg ibland i laget och därför inte tagit i. Nu vet jag inte vad som hände men han höjde sig ett snäpp direkt i första matchen som vi, mot ett bättre lag, faktiskt vann! Vi låg under och våra två "vanliga" stjärnor var riktigt bra. Felix var också bra och var tuffare än han brukade vara. Sen i andra matchen så vet jag inte vad som hände med då några andra backade lite så steg Felix fram och var enorm. Han jagade, fintade och skjöt som aldrig förr. Det var väl attans att bollen inte ville in bara. Det blev ett ribbskott och ett lobbskott som smet precis utanför stolpen. Jag skrek igång Felix, som jag brukar få göra men nu blev jag helt tagen. Han imponerade på samtliga i publiken. Kul, hoppas att han nu kan behålla den här nya inställningen. Det var många som hade höjts sig rejält den sista tiden och framförallt så var det en back som tagit så många steg framåt så det var inte klokt. Från att ha sprungit bort sig några gånger så stod han nu nästan alltid helt perfekt och följde med, avvaktade och bröt vid rätt tillfällena. Nu har även publiken börjat sluta att ropa "gå på" för vet de inte när man skall gå på så förstör det mest. Att som back gå på då det inte är läge för det innebär en enorm säkerhetsrisk. Nä, jag måste namnge killen och det är "Fille". Han var sjukt bra den här helgen. Rätt inställning med ett nyfunnet perfekt spelsinne. Bara hoppas att vi, i pupliken, inte förstör det nu!

Senare på kvällen så gick visst Felix och vann en intern tävling i laget också. Kul!


Löpning! 

Ullis och jag drog ut och sprang en runda och hittade 200 kronor på backen i en liten plastpåse. Kändes lite snopet att ta pengarna men de låg mitt i en korsning och utan vägledning vem som skulle kunnat tappat dem. Vi sprang iaf en tur i skogen och bestämde oss för att springa tillbaka till samma ställe för att se om vi träffade på någon som letade efter  pengarna. Ullis vill gärna springa i skogen men jag är lite rädd för att mitt knä skall ta stryk men vi kunde ju testa. Det började med ganska mycket rötter och det var en ganska kraftig stigning. Rätt ut i skogen och rätt snart så var vi lite vilsna men jag visste ju på ett ungefär åt vilket håll vi skulle. Efter ett tag så kommer vi ut på en större grusväg som tyvärr tog slut sen. Rätt ut i bushen via ett riktigt dåligt traktorspår men det var ändå lite häftigt. På vissa ställen vågade jag inte riktigt springa och jag spände mig lite. Sen kommer vi iaf ut på en riktig stig och kommer sen ikapp en dam med en gullig hund. Vi morsar på hunden och frågar sen åt vilket håll campingen ligger. Först så lät det som om det var långt bort men allting är relativt. Hon nämnde ett ställe som jag kände igen som låg nära och eftersom det även låg nära campingen så hade jag då full koll. Vi tackade och sprang vidare och kollade om vi såg någon stackare som var ute och letade efter borttappade pengar men hittade ingen. Nu var det skönt att släppa ut på stegen lite och jag hade dessutom haft lite ont i knäet på slutet men nu var det bättre igen. Väl framme vid campingen så var Ullis sugen på att hoppa i sjön men jag är ju en liten badkruka så jag tvekade. Hon gick ned och kände på vattnet men kom tillbaks! :-)


Grillning! 

Senare på campingen så grillade några föräldrar och jag hade köpt lite godis. Vi drack några öl och hade allmänt trevligt!


Inget mera godis! 

Väl tillbaka i husvagnen så vräker jag ut att jag inte skall äta något mera godis i år! Känns, så här i efterhand fortfarande, som ett bra beslut. Choklad då, frågade Ullis men det har jag aldrig haft så svårt att avstå ifrån så det fick väl gå med. Vi tvekade lite om glass men det är samma sak där. Jag frossar inte i glass på samma sätt som godis och det kan ju vara socialt att ta en glass tillsammas med någon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se