Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Gnällandet fortsätter...

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:17

Nä, tro inte att gnällspiken lugnar ned sig. Det var väl f-n vad han skall ha synpunkter. Är det inte jobbigt med folk som inte kan glädja sig åt att andra får lite fördelar ibland. Visserligen så skall man sträva efter att få det så rättvist som möjligt men ibland så får man vara glad åt det lilla. Jag har själv lyckats förhandla fram att alla anställda som ställer upp i det lokala Stadsloppet får en riktigt snygg och bra funktionströja. Det är något jag gjort helt vid sidan av och det är ju rätt förståeligt att företaget vill sponsra den stora och kända lokala sporthändelsen. Förutom det så sponsrar vi ju med en hel del pengar till den arrangerande föreningen också med en antal gratisplatser som följd. Men då skall det förstås gnällas över att något så "fjolligt" som att stavgångare och löpare skall få gratis funktionskläder medans "tuffa" cyklister inte får några gratiskläder. Sen att man får tillbaka hela 1000 kronor, då man cyklat Vätternrundan, verkar inte lika bra...

Idag fortsatte han i samma stil och jag fick dementera, precis som igår, att stavgångarna inte får någon lott för att de går Stadsloppet utan det är bara KM eller sektionsledda aktiviteter som är lottgrundande.

Rätt skönt att skriva av sig, nu känns det lite bättre. Fortsätter han så får jag kalla till möte och be honom förklara vad han håller på med. Han känns grymt opartisk så han lär inte få komma med något till kommande ersättningsregler.

Oj, klockan går! Imorgon så väntar Enköping då Felix skall vara med i en fotbolls-Cup.


See ya!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 15 mars 20:30

Så var man inne på dag fyra och eftersom Spin of Hope närmar sig så valde vi att "bara" köra fitnessfightens program idag. Och idag hade vi min iPad med mig och vi körde helt efter programmet. Vi började med 10 minuters kondition och jag körde på e...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 mars 19:00

Onsdagar brukar betyda tuff Core-träning och vi bestämde oss för att det fick räcka idag. Det blev extra tufft idag då Carina visst hade ändrat om i passet. Jag var inte alls van vid övningarna och det i sig var lite jobbigt mentalt. Men kul och jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 mars 11:00

Dag 2, på Fitnessfighten, och det känns ju inte kanon att man inte går in i det med 100% men som sagt. Fortfarande lite sliten och jag tror inte det är fel att köra lite lugnt ibland.    Idag blev det först 10 minuters Cross Trainer och sen 2x3 s...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 mars 20:00

Så var det måndag och lite lagom med tid att komma igång efter Vasaloppsveckan. Jag blev rätt slut efter den kalla StafettVasan och sen Vasaloppet förstås. Jag, och Ullis, lämnade blod i onsdags och vi körde medvetet lite lugnt efter det. Men nu var ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 mars 10:00

Lördag och det brukar innebära Nordic gym-träning men jag åkte på en sträckning i ryggen, efter bowlingen, och det var knappt jag kunde gå. Men träna ville jag men jag hade visst heller inte fått någon tid på träningen. Trodde jag... Jag morsade iaf ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se