Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Gnällandet fortsätter...

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:17

Nä, tro inte att gnällspiken lugnar ned sig. Det var väl f-n vad han skall ha synpunkter. Är det inte jobbigt med folk som inte kan glädja sig åt att andra får lite fördelar ibland. Visserligen så skall man sträva efter att få det så rättvist som möjligt men ibland så får man vara glad åt det lilla. Jag har själv lyckats förhandla fram att alla anställda som ställer upp i det lokala Stadsloppet får en riktigt snygg och bra funktionströja. Det är något jag gjort helt vid sidan av och det är ju rätt förståeligt att företaget vill sponsra den stora och kända lokala sporthändelsen. Förutom det så sponsrar vi ju med en hel del pengar till den arrangerande föreningen också med en antal gratisplatser som följd. Men då skall det förstås gnällas över att något så "fjolligt" som att stavgångare och löpare skall få gratis funktionskläder medans "tuffa" cyklister inte får några gratiskläder. Sen att man får tillbaka hela 1000 kronor, då man cyklat Vätternrundan, verkar inte lika bra...

Idag fortsatte han i samma stil och jag fick dementera, precis som igår, att stavgångarna inte får någon lott för att de går Stadsloppet utan det är bara KM eller sektionsledda aktiviteter som är lottgrundande.

Rätt skönt att skriva av sig, nu känns det lite bättre. Fortsätter han så får jag kalla till möte och be honom förklara vad han håller på med. Han känns grymt opartisk så han lär inte få komma med något till kommande ersättningsregler.

Oj, klockan går! Imorgon så väntar Enköping då Felix skall vara med i en fotbolls-Cup.


See ya!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se