Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Gnällandet fortsätter...

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:17

Nä, tro inte att gnällspiken lugnar ned sig. Det var väl f-n vad han skall ha synpunkter. Är det inte jobbigt med folk som inte kan glädja sig åt att andra får lite fördelar ibland. Visserligen så skall man sträva efter att få det så rättvist som möjligt men ibland så får man vara glad åt det lilla. Jag har själv lyckats förhandla fram att alla anställda som ställer upp i det lokala Stadsloppet får en riktigt snygg och bra funktionströja. Det är något jag gjort helt vid sidan av och det är ju rätt förståeligt att företaget vill sponsra den stora och kända lokala sporthändelsen. Förutom det så sponsrar vi ju med en hel del pengar till den arrangerande föreningen också med en antal gratisplatser som följd. Men då skall det förstås gnällas över att något så "fjolligt" som att stavgångare och löpare skall få gratis funktionskläder medans "tuffa" cyklister inte får några gratiskläder. Sen att man får tillbaka hela 1000 kronor, då man cyklat Vätternrundan, verkar inte lika bra...

Idag fortsatte han i samma stil och jag fick dementera, precis som igår, att stavgångarna inte får någon lott för att de går Stadsloppet utan det är bara KM eller sektionsledda aktiviteter som är lottgrundande.

Rätt skönt att skriva av sig, nu känns det lite bättre. Fortsätter han så får jag kalla till möte och be honom förklara vad han håller på med. Han känns grymt opartisk så han lär inte få komma med något till kommande ersättningsregler.

Oj, klockan går! Imorgon så väntar Enköping då Felix skall vara med i en fotbolls-Cup.


See ya!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 dec 22:33

Lördagsmorgon och dags att kravla sig upp ur sängen och bege sig till Safiren för lördagsträningen. Men det var segt och det var på håret att vi kom i tid. Men snart var man igång och det kändes rätt bra efter ett tag. Och vi avslutade med att köra t...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 dec 22:15

Skolan och sista dagen på skridskoveckan och "endast" ettor idag. Och som jag normalt inte har men jag hjälpte en kollega och det kändes rätt lugnt. Men ganska snart så insåg man att det inte bara var så bara. Några elever visade sig från sin ocharmi...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 14 dec 18:45

Så var det torsdag och dags för Puffs önskespinning men var jag bokad? Nä, det hade jag visst missat, så jag igår kväll. Men bara en i kö. Det borde vara lugnt. Man hade fått önska låtar i några veckor och sen satte Puff ihop dem. Ville man så fick m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 13 dec 18:30

Så var det onsdag igen och såklart dags för Core. Faktiskt ingen skridsko idag, på skolan, utan istället blev det simning för första gången för treorna. Det uppskattades och jag hoppas vi får till en mer permanent lösning för dem.  Sen, på kvällen,...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 12 dec 20:00

Hmm, iofs så kör jag rätt mycket skridskor nu, då det är skridskovecka, men det är ovanligt segt just nu. Ibland tror jag att det är något som håller på att bryta ut och ibland så känns det helt okey. Lite skumt. Hursomhelst så blev det en vilodag ig...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se