Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Gnällandet fortsätter...

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:17

Nä, tro inte att gnällspiken lugnar ned sig. Det var väl f-n vad han skall ha synpunkter. Är det inte jobbigt med folk som inte kan glädja sig åt att andra får lite fördelar ibland. Visserligen så skall man sträva efter att få det så rättvist som möjligt men ibland så får man vara glad åt det lilla. Jag har själv lyckats förhandla fram att alla anställda som ställer upp i det lokala Stadsloppet får en riktigt snygg och bra funktionströja. Det är något jag gjort helt vid sidan av och det är ju rätt förståeligt att företaget vill sponsra den stora och kända lokala sporthändelsen. Förutom det så sponsrar vi ju med en hel del pengar till den arrangerande föreningen också med en antal gratisplatser som följd. Men då skall det förstås gnällas över att något så "fjolligt" som att stavgångare och löpare skall få gratis funktionskläder medans "tuffa" cyklister inte får några gratiskläder. Sen att man får tillbaka hela 1000 kronor, då man cyklat Vätternrundan, verkar inte lika bra...

Idag fortsatte han i samma stil och jag fick dementera, precis som igår, att stavgångarna inte får någon lott för att de går Stadsloppet utan det är bara KM eller sektionsledda aktiviteter som är lottgrundande.

Rätt skönt att skriva av sig, nu känns det lite bättre. Fortsätter han så får jag kalla till möte och be honom förklara vad han håller på med. Han känns grymt opartisk så han lär inte få komma med något till kommande ersättningsregler.

Oj, klockan går! Imorgon så väntar Enköping då Felix skall vara med i en fotbolls-Cup.


See ya!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se