Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Första gången som jag inte är i ledning! :-(

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:00

Säg den lycka som vara för evigt! ;-) Idag blev jag upphunnen på Safirentipset (www.safirentipset.nu) då jag bara fick 1 poäng idag då Tyskland ändå vann. Killen strax bakom mig fick in 2 poäng och kom ikapp och räknar man med utslagsfrågan, som inte borde räknats då man hela tiden kunde ändra svaret, så ligger jag nu tvåa! :-) Min stolthet hindrade faktiskt mig att ändra men snacka om bugg! Då typ hela gruppspelet var spelat så kunde man fortfarande ändra hur många mål det skulle bli i gruppspelet. Jag mailade faktiskt och påpekade det. Bör ju tillägga att jag bara höftade till och inte ens tänkte på hur få matcher det egentligen var i gruppspelet. Blir det likaläge efter sista matchen så blir man lite sur...

Men hur var matchen idag då? Det var ju match emellan Tyskland och Turkiet. Jag var nog rätt säker på att Tyskland skulle dominera men så blev det inte riktigt.

Nu hann jag inte se hela matchen och en stor del av matchen gick inte att se pga strömavbrott men av det jag såg så var det faktiskt turkarna som spelade smartast och bäst. Tyskarna såg ibland ut som nervösa skolpojkar och turken Sabri hade lekstuga ute på sin högerkant. Mitt tips var 2-0 men det blev till slut 3-2 efter ett mål i 90:e minuten av backen Lahm som förresten var den som stod som en stenstod då Sabri lekte runt vid ett turkiskt mål. Så Tyskland, som vanligt, till final! Det är inte klokt! Tänk att kunna gå ut och vinna en semifinal i EM och ändå inte imponera. Får de igång sina spelare till Finalen så blir det fördel Tyskland men just nu så är det fördel Spanien eller antingen Ryssland. Jag tror, och hoppas, faktiskt på Ryssland som verkar starka mot slutet.


Vilka hoppas Ni själva på?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 15 mars 20:30

Så var man inne på dag fyra och eftersom Spin of Hope närmar sig så valde vi att "bara" köra fitnessfightens program idag. Och idag hade vi min iPad med mig och vi körde helt efter programmet. Vi började med 10 minuters kondition och jag körde på e...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 mars 19:00

Onsdagar brukar betyda tuff Core-träning och vi bestämde oss för att det fick räcka idag. Det blev extra tufft idag då Carina visst hade ändrat om i passet. Jag var inte alls van vid övningarna och det i sig var lite jobbigt mentalt. Men kul och jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 mars 11:00

Dag 2, på Fitnessfighten, och det känns ju inte kanon att man inte går in i det med 100% men som sagt. Fortfarande lite sliten och jag tror inte det är fel att köra lite lugnt ibland.    Idag blev det först 10 minuters Cross Trainer och sen 2x3 s...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 mars 20:00

Så var det måndag och lite lagom med tid att komma igång efter Vasaloppsveckan. Jag blev rätt slut efter den kalla StafettVasan och sen Vasaloppet förstås. Jag, och Ullis, lämnade blod i onsdags och vi körde medvetet lite lugnt efter det. Men nu var ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 mars 10:00

Lördag och det brukar innebära Nordic gym-träning men jag åkte på en sträckning i ryggen, efter bowlingen, och det var knappt jag kunde gå. Men träna ville jag men jag hade visst heller inte fått någon tid på träningen. Trodde jag... Jag morsade iaf ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se