Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Första gången som jag inte är i ledning! :-(

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:00

Säg den lycka som vara för evigt! ;-) Idag blev jag upphunnen på Safirentipset (www.safirentipset.nu) då jag bara fick 1 poäng idag då Tyskland ändå vann. Killen strax bakom mig fick in 2 poäng och kom ikapp och räknar man med utslagsfrågan, som inte borde räknats då man hela tiden kunde ändra svaret, så ligger jag nu tvåa! :-) Min stolthet hindrade faktiskt mig att ändra men snacka om bugg! Då typ hela gruppspelet var spelat så kunde man fortfarande ändra hur många mål det skulle bli i gruppspelet. Jag mailade faktiskt och påpekade det. Bör ju tillägga att jag bara höftade till och inte ens tänkte på hur få matcher det egentligen var i gruppspelet. Blir det likaläge efter sista matchen så blir man lite sur...

Men hur var matchen idag då? Det var ju match emellan Tyskland och Turkiet. Jag var nog rätt säker på att Tyskland skulle dominera men så blev det inte riktigt.

Nu hann jag inte se hela matchen och en stor del av matchen gick inte att se pga strömavbrott men av det jag såg så var det faktiskt turkarna som spelade smartast och bäst. Tyskarna såg ibland ut som nervösa skolpojkar och turken Sabri hade lekstuga ute på sin högerkant. Mitt tips var 2-0 men det blev till slut 3-2 efter ett mål i 90:e minuten av backen Lahm som förresten var den som stod som en stenstod då Sabri lekte runt vid ett turkiskt mål. Så Tyskland, som vanligt, till final! Det är inte klokt! Tänk att kunna gå ut och vinna en semifinal i EM och ändå inte imponera. Får de igång sina spelare till Finalen så blir det fördel Tyskland men just nu så är det fördel Spanien eller antingen Ryssland. Jag tror, och hoppas, faktiskt på Ryssland som verkar starka mot slutet.


Vilka hoppas Ni själva på?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se