Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Första gången som jag inte är i ledning! :-(

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:00

Säg den lycka som vara för evigt! ;-) Idag blev jag upphunnen på Safirentipset (www.safirentipset.nu) då jag bara fick 1 poäng idag då Tyskland ändå vann. Killen strax bakom mig fick in 2 poäng och kom ikapp och räknar man med utslagsfrågan, som inte borde räknats då man hela tiden kunde ändra svaret, så ligger jag nu tvåa! :-) Min stolthet hindrade faktiskt mig att ändra men snacka om bugg! Då typ hela gruppspelet var spelat så kunde man fortfarande ändra hur många mål det skulle bli i gruppspelet. Jag mailade faktiskt och påpekade det. Bör ju tillägga att jag bara höftade till och inte ens tänkte på hur få matcher det egentligen var i gruppspelet. Blir det likaläge efter sista matchen så blir man lite sur...

Men hur var matchen idag då? Det var ju match emellan Tyskland och Turkiet. Jag var nog rätt säker på att Tyskland skulle dominera men så blev det inte riktigt.

Nu hann jag inte se hela matchen och en stor del av matchen gick inte att se pga strömavbrott men av det jag såg så var det faktiskt turkarna som spelade smartast och bäst. Tyskarna såg ibland ut som nervösa skolpojkar och turken Sabri hade lekstuga ute på sin högerkant. Mitt tips var 2-0 men det blev till slut 3-2 efter ett mål i 90:e minuten av backen Lahm som förresten var den som stod som en stenstod då Sabri lekte runt vid ett turkiskt mål. Så Tyskland, som vanligt, till final! Det är inte klokt! Tänk att kunna gå ut och vinna en semifinal i EM och ändå inte imponera. Får de igång sina spelare till Finalen så blir det fördel Tyskland men just nu så är det fördel Spanien eller antingen Ryssland. Jag tror, och hoppas, faktiskt på Ryssland som verkar starka mot slutet.


Vilka hoppas Ni själva på?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 dec 22:33

Lördagsmorgon och dags att kravla sig upp ur sängen och bege sig till Safiren för lördagsträningen. Men det var segt och det var på håret att vi kom i tid. Men snart var man igång och det kändes rätt bra efter ett tag. Och vi avslutade med att köra t...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 dec 22:15

Skolan och sista dagen på skridskoveckan och "endast" ettor idag. Och som jag normalt inte har men jag hjälpte en kollega och det kändes rätt lugnt. Men ganska snart så insåg man att det inte bara var så bara. Några elever visade sig från sin ocharmi...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 14 dec 18:45

Så var det torsdag och dags för Puffs önskespinning men var jag bokad? Nä, det hade jag visst missat, så jag igår kväll. Men bara en i kö. Det borde vara lugnt. Man hade fått önska låtar i några veckor och sen satte Puff ihop dem. Ville man så fick m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 13 dec 18:30

Så var det onsdag igen och såklart dags för Core. Faktiskt ingen skridsko idag, på skolan, utan istället blev det simning för första gången för treorna. Det uppskattades och jag hoppas vi får till en mer permanent lösning för dem.  Sen, på kvällen,...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 12 dec 20:00

Hmm, iofs så kör jag rätt mycket skridskor nu, då det är skridskovecka, men det är ovanligt segt just nu. Ibland tror jag att det är något som håller på att bryta ut och ibland så känns det helt okey. Lite skumt. Hursomhelst så blev det en vilodag ig...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se