Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Första gången som jag inte är i ledning! :-(

Av Niclas Bernhardsson - 25 juni 2008 23:00

Säg den lycka som vara för evigt! ;-) Idag blev jag upphunnen på Safirentipset (www.safirentipset.nu) då jag bara fick 1 poäng idag då Tyskland ändå vann. Killen strax bakom mig fick in 2 poäng och kom ikapp och räknar man med utslagsfrågan, som inte borde räknats då man hela tiden kunde ändra svaret, så ligger jag nu tvåa! :-) Min stolthet hindrade faktiskt mig att ändra men snacka om bugg! Då typ hela gruppspelet var spelat så kunde man fortfarande ändra hur många mål det skulle bli i gruppspelet. Jag mailade faktiskt och påpekade det. Bör ju tillägga att jag bara höftade till och inte ens tänkte på hur få matcher det egentligen var i gruppspelet. Blir det likaläge efter sista matchen så blir man lite sur...

Men hur var matchen idag då? Det var ju match emellan Tyskland och Turkiet. Jag var nog rätt säker på att Tyskland skulle dominera men så blev det inte riktigt.

Nu hann jag inte se hela matchen och en stor del av matchen gick inte att se pga strömavbrott men av det jag såg så var det faktiskt turkarna som spelade smartast och bäst. Tyskarna såg ibland ut som nervösa skolpojkar och turken Sabri hade lekstuga ute på sin högerkant. Mitt tips var 2-0 men det blev till slut 3-2 efter ett mål i 90:e minuten av backen Lahm som förresten var den som stod som en stenstod då Sabri lekte runt vid ett turkiskt mål. Så Tyskland, som vanligt, till final! Det är inte klokt! Tänk att kunna gå ut och vinna en semifinal i EM och ändå inte imponera. Får de igång sina spelare till Finalen så blir det fördel Tyskland men just nu så är det fördel Spanien eller antingen Ryssland. Jag tror, och hoppas, faktiskt på Ryssland som verkar starka mot slutet.


Vilka hoppas Ni själva på?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 12 okt 21:00

Så himla irriterande att vara förkyld när man fullkomligt spricker av träningslust. Och nu hade det gått en tid sedan jag blev förkyld och tyckte väl att det hade lättat lite. Och så kommer den här "Konautmaningen" där man, på Zwift, skall cykla 18 m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 okt 22:00

Fortfarande förlyld så det är helt klart extra svårt att vakna, på morgnarna. Och någon träning är det inte tal om. Men nog sjutton började man ändå fundera då Ulrika frågade om jag skulle köra Core, senare idag. Hmm, tänkte jag. Om jag kör lite lugn...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 8 okt 20:00

Måndag och nu var det dans på schemat, kanske inte allas favorit men jag, tillsammans med bra assistenter och bra lärare, verkar ha fått det intressant nästan för de flesta barnen. Eleverna har själva fått göra grupper, där alla är välkomna, bara de ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 7 okt 21:00


Söndag och timmarna gick. Mot kvällen så ville jag få in lite träning men samtidigt ville man kika på "Biggest", i år var det VIP igen och kanske inte de roligaste deltagarna. Iofs så är Kalle en favorit. Han verkar både sympatisk och rolig. Kanske l...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 6 okt 19:15


     Så var det då lördag och Ullis och jag började dagen med att traska till Safiren för morgonträning. Idag var det rätt mycket på schemat men träningen ville vi inte missa. Väl på plats så hejar vi på de övriga och snart är Carina igång. Micke i...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se