Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Sanningen Ögonblick - pengahoror?

Av Niclas Bernhardsson - 25 maj 2008 22:34

Vad får man ut med att visa upp sina innersta tankar för hela Sverige? Är allt ett spel, har man verkligen tänkt på vad det kan få för konsekvenser? Det är så mycket som inte bara är svart och vitt här i världen men här så betyder långvarig vänskap inte ett skvatt.

Idag såg jag för första gången ett helt program och det jag slogs av var att det var ganska känslokalla personer som sitter där, det kanske är en förutsättning för att överhuvudtaget vara med. Vilken normal person skulle kunna sitta och säga att man fantiserar om frugans bästa väninna eller vad det nu kan vara. Eller som ikväll att basunera ut att man haft en dålig uppväxt. Pappans reaktion var ju ganska hemsk, han bara applåderade åt att dottern svarade rätt! Det var inte mycket i det minspelet som visade på ånger eller ledsamhet, kanske var det en flykt. Ett sätt att förtränga.

Nä, det här mår man lite illa av, fram för gamla hederliga och skojsiga Oldsbergs-program istället! :-) Får väl ändå tillstå att kvinnan som var med ändå visade känslor men konstigt vore det ju annars. Och sitta och fundera på om man vet namnen på de man haft sex med! Jisses! Det här var ytterligare en nivå på freaky-show! Jag menar, hon hade ju ändå varit tillsammans med sin kille i 22 år och måste alltså varit ganska ung då de blev ihop. Det märks nog att jag är lite upprörd. Och hon skulle kunna tänka sig att vara otrogen om det inte skulle kunna upptäckas men vill ändå gifta sig... 300 000 kronor, det var visst rekordmycket men jag undrar om hon nu tycker att det var värt att bli totalt utlämnad?

Nä, nog från mig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se