Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Sanningen Ögonblick - pengahoror?

Av Niclas Bernhardsson - 25 maj 2008 22:34

Vad får man ut med att visa upp sina innersta tankar för hela Sverige? Är allt ett spel, har man verkligen tänkt på vad det kan få för konsekvenser? Det är så mycket som inte bara är svart och vitt här i världen men här så betyder långvarig vänskap inte ett skvatt.

Idag såg jag för första gången ett helt program och det jag slogs av var att det var ganska känslokalla personer som sitter där, det kanske är en förutsättning för att överhuvudtaget vara med. Vilken normal person skulle kunna sitta och säga att man fantiserar om frugans bästa väninna eller vad det nu kan vara. Eller som ikväll att basunera ut att man haft en dålig uppväxt. Pappans reaktion var ju ganska hemsk, han bara applåderade åt att dottern svarade rätt! Det var inte mycket i det minspelet som visade på ånger eller ledsamhet, kanske var det en flykt. Ett sätt att förtränga.

Nä, det här mår man lite illa av, fram för gamla hederliga och skojsiga Oldsbergs-program istället! :-) Får väl ändå tillstå att kvinnan som var med ändå visade känslor men konstigt vore det ju annars. Och sitta och fundera på om man vet namnen på de man haft sex med! Jisses! Det här var ytterligare en nivå på freaky-show! Jag menar, hon hade ju ändå varit tillsammans med sin kille i 22 år och måste alltså varit ganska ung då de blev ihop. Det märks nog att jag är lite upprörd. Och hon skulle kunna tänka sig att vara otrogen om det inte skulle kunna upptäckas men vill ändå gifta sig... 300 000 kronor, det var visst rekordmycket men jag undrar om hon nu tycker att det var värt att bli totalt utlämnad?

Nä, nog från mig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se