Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Riktigt kul dag och jag fick grymt mycket gjort!

Av Niclas Bernhardsson - 26 april 2008 21:52

Det började med att Ullis drog i täcket och ville ut och cykla! Tim skulle spela träningsmatch (fotboll) men vi, Jag och Ullis, skulle nog hinna dra en repa och Tim cyklade själv till fotbollen då vi hade träningsmatch. Iofs är jag assisterande tränare men då den ordinarie tränaren och jag är lite för lika så blir det kaka på kaka så det är bättre att jag tar hand om allt då han inte kan så får han sköta laget då han kan. Hursomhelst så drog Ullis och jag runt kommunen och eftersom jag har en landsvägshoj så går det lite lättare för mig. Jag brukar då kunna dra på emellanåt men idag var jag lite för seg så det fick duga med att bara trampa runt. Det gick rätt fort ändå och Ullis fick ett riktigt bra pass. Sen duschade vi och drog till "Vallen" för att se på fotboll. Tyvärr fick de storstryk och jag tyckte att de gjorde det mesta fel. De har känslan men kanske så var de lite ovana vid den stora planen då det var första gången de spelade på 11-mannaplan. Det känns som om det ändå finns en hel del att slipa på det var rena dragspelet och hela laget drogs isär på ett konstigt sätt. Men glädjen finns och det måste man bygga på men det räcker inte alltid då man får stryk med 10 eller 11 - 0!

Sen ringer telefon och det är min nya Vasaloppskompis Henrik som skall komma och träna. Vi bokar tid men jag hinner knappt hem förrens jag vill börja klippa klart träden på tomten och där fastnade förstås jag. Sen kommer han och jag står längst upp i träden. Han har glömt både hjälm och stavar och jag hade tomt med luft i det ena paret. Asch, det kunde ju ha börjat bättre men till slut kom vi iväg och det blev ett grymt pass! Vi kändes tokjämna och det slutade i att vi körde på rätt hårt emellanåt! Och Vasaloppskompis undrar Ni förstås! Jo, det är så här att vi har tänkt att köra Vasaloppet men på sommaren i Powerslide Nordic! :-)

Och eventuellt så kommer Vasalöparen och/eller Aftonbladet att bevaka det hela. Grymt att köra sträckan på sommaren och förhoppningsvis på en tid som inte är alltför dålig. Det hela hänger förstås på underlaget och det är det vi håller på att kolla upp nu. Vi kom i samspråk med ett äldre par där kvinnan faktiskt hade provkört ett par Powerslide Nordic men då hade de ingen broms och därför blev det inget köp men nu kanske hon skulle slå till.

Väl hemma var jag tokslut och satte t.o.m staven innanför ena knät och givetvis det knä som jag har ont i. Aj, det vred till lite och roligare har man ju haft det men som tur var blev det inte så farligt.

Efter det så fortsatte jag att klippa träden och blev klar med de bägge återstående träden och som om inte det vore nog så gick jag på stubben med en inlånad yxa ifrån grannen. Jag högg frenetiskt och jag har massor av blåsor i händerna nu men stubben är borta. Nu var det ju bara en buske men den har suttit där i över 40 år så rotsystemet var inte att leka med.

Vi avslutade kvällen med att äta tacos framförs Körslaget och där var det ju ingen tvekan om att det var Bengtzing som skulle åka. De andra var en klass bättre helt enkelt och Cans avslutande klassiska låt var sagolik! :-) Nu kommer jag inte ihåg vad den heter och det är ju latin förstås.

Bloggar och tycker att livet är härligt. Vi stänger nog ned butiken med dagens Beck-film som kom med Aftonbladet. Hej hopp! Kommentera gärna!


Totalt blev det 4,6 mil träning idag varav hälften med cykel och den andra hälften med Powerslide Nordic! Ah, nu är jag trött!

 
 
Ingen bild

Cans

27 april 2008 18:31

O Fortuna ur Carmina Burana (latin för "Sånger från Beuern")

 
Ingen bild

Niclas B

27 april 2008 23:10

Stämmer så bra och jag såg det sen i Aftonbladet. I helgen åker vi upp till Mora men då åker de ned istället! :-) Vi hejar självklart på Team Cans!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 23 mars 23:00

Lördag och Ullis jobbade extra men det gjorde inte så mycket då jag hade en examination att få in och dessutom en uppgift på den andra kursen. Jag satte igång direkt fast först en kaffe förstås. Eller flera stycken men jag drack förstås samtidigt som...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 22 mars 23:00

Fredag och nästsista veckan avklarad. Det börjar kännas lite jobbigt för det har helt enkelt varit skitkul.  På skolan var det sjukt drag på första lektionen och det gick hett till. Speciellt när halva klassen tyckte jag fuskade men det gjorde jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 21 mars 23:00

Torsdag morgon och jag började med att fota av precis alla böcker i bokhyllorna. Tänkte så att jag kan slänga alla gamla bilder så jag inte sorterar in fel då man varit och ändrat lite. Det tog några minuter och sedan fick jag stressa till bussen. Vä...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 20 mars 23:00

Onsdag och på vägen till skolan så skickar Ullis om att det brinner på Centralstationen och jag var inställd på att kanske gå en bit men väl på plats så märktes ingenting.  Det var lite småtufft, men kul, på idrotten och jag fick en stenhård boll r...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 mars 23:00

På bussen så får jag ett meddelande från killen jag tagit över hemsidan på Trosa Ultra Backyard och det verkar som jag måste fixa en ny mail och det håller jag på med på bussresan. Snart har jag kommit på att trosaultrabackyard@gmail. com är en bra m...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards