Alla inlägg under mars 2008

Av Niclas Bernhardsson - 10 mars 2008 23:11

Holm m.m

Vilken kille, helt enkelt störtskön men retar förstås upp många med sin lite kaxiga attityd men tro inte att det finns ngn i den absoluta världseliten som inte har ett stort ego. Vissa är bara bättre på att dölja det. Ett stort grattis till honom. Nu är han en av de största och Sjöberg har han redan passerat för länge sedan, så det så!

Och Anders Södergren! Vad säger man? Han gjorde en av de största bedrifterna i svensk längdskidåkning på mycket länge och får knappt en rubrik! Hatten av, tårarna sprutade! :-)

Hatten av även för Wissman men varför försöka lura i oss att han skulle kunna ta hem allting, Kanadensaren var ju helt asgrym! 2:a är gott nog!

Synd om Kallur men hon kommer igen, det går inte att vara på topp hela tiden!


Av Niclas Bernhardsson - 10 mars 2008 18:16

Ah, sprang lite igår med Ullis och idag ömmar det rejält i knät med haltning som följd. Kommer nog att springa lite imorgon eller på onsdag igen för att fresta på det lite mera inför läkarbesöket på torsdag. Vill ju inte att de skall finna knät helt i ordning! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 9 mars 2008 21:49

Dagen började med att Ullis och jag drog iväg på en joggingtur och det var nog första löpturen på en månad. Det var tungt och benhinnorna protesterade rätt snabbt. Fatta att jag väger 17 kg mer än bra löpform, men då ser jag iofs ut som en räka, så det var inte ngn "Bekele" som var ute och sprang i V-härad idag! Tänkte börja sätta igång rätt ordentligt direkt men första målet är att irritera knät fram till på torsdag då jag skall träffa läkaren på Artro Clinic. Sen tänkte jag satsa på kontinuitet igen som var det framgångsrika konceptet då jag inledde min tuffare satsning förra gången det begav sig. Det behöver inte vara ashårda 2-timmarspass som framkallar kräkkänslor utan det kan räcka med 20 fisiga minuter i prattempo. Det hade jag tänkt att köra i runt ett halvår fast med inriktning på Vätternrundan som jag lovat att köra i år. Och det skall gå under 9,5 h så det krävs ju lite x-tra förstås.


Sen blev det lite fika hos Ullis småsyrror och jag fixade lite med deras nya dator, det brukar bli så och det är bara kul.


På kvällen så ömmade knät lite mer och jag var trött och seg efter lite bokföring så jag unnade mig ett par öl. Inte helt fel faktiskt. Och så visas Barcelona på tv också! :-) Fast nu ligger du under! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 8 mars 2008 22:17

Fick äntligen tag på damsegrarinnan, eller rättare sagt hennes pappa. Han är en äldre herre och han är verkligen trevlig, liksom hans kära fru! Nu skall vi skicka en sickel till Sandra och så hoppas vi att de hinner sickla upp ett par skidor till SM. Vore ju så jävla ballt om hon skulle chocka på SM och sen visar det sig att hon kört utan glidvalla. De hade faktiskt varit borta vid vårat (enklaresports) stånd efter Vasaloppssegern men vi hade varit tvungna att åka innan, tyvärr!


Men nog om det nu. Det har ju varit Schlager idag igen och det var ju riktigt bra faktiskt! Sibel var ju riktigt grym men "Androla" borde väl egentligen inte åkt ut men på ngt sätt så är det ju rätt åt dem, eller iaf åt Carola då hon vräker ur sig så mycket skit. Det var nog anledningen till att de åkte ut för Nordman har ju inte så mycket att hämta i den stora finalen, fast tänker vi så? Nåja. Vad tyckte jag då om låtarna?


Och vilka var det nu?


Sibel vs E-Type & the Poodles. Sibel är ju riktigt, riktigt bra och jag är glad att många andra tycker det också. Tycker både det rent nationellt och även internationellt. E-Type & the Poodles tyckte jag inte var så jäkla bra faktiskt och tror inte att de skulle ha så mycket att göra i den stora finalen heller.


Ola vs Caracola. Vad hade egentligen Ola? En skönt, lite Alphaville-inspirerad refräng (som iofs inte är så illa!) men inget mer. Nu är det ju många småtjejer som röstar på Ola men iom att Caracolas bidrag var mycket bättre trodde jag ändå att de skulle gå vidare.


Johnson & Häggkvist vs Nordman. Återigen så tycker jag att "Androla" är riktigt bra när det väl gäller och vilken fin show de visade. Nordman är ju rätt sköna men de skall ju egentligen inte ha ngn chans mot Carola och Andreas. Jag är rätt säker på att folk börjar få nog av Carola och hennes åsikter, det ligger nog henne i fatet. Nordman vill jag inte se avancera vidare mot den stora finalen, dvs Eurovision Song Contest.


Thérèse Andersson vs Suzzie Tapper. Egentligen ingen match men Suzzie har ju verkligen etablerat en blödig fan-skara som verkar orka ringa. Therese låt var ju riktigt bra och Suzzies låt får man ju gå ned i varv rejält för att orka lyssna på. Nä, sluta nu! Suzzie var bra ... en gång!


Kvällens behållning var .... låt mig tänka.. Sibel! Jo, Sibel får det bli. Lite komiskt då hon stod och skakade då hon blev intervjuad och svarar hon lika skruvat vid en eventuell senare intervju i samband med den stora finalen får man väl skämmas.... - Vad tycker du om Greklands bidrag? - Öh, jag är bara så glad över att vara här!!

Av Niclas Bernhardsson - 7 mars 2008 20:52

Försökte komma upp imorse men det var helt kört! Det fanns liksom ingen chans så förkylningen, eller vad det nu är, sitter fortfarande i. Sov till över 12 idag också, sen var det bara att släpa sig upp. Fick hjälp av solen som lyste mig irriterat i ögonen. Glömde förstås bort att reklamera 2 par shorts som kommit i fel storlek så det får bli på måndag istället. Och är jag sjuk på ena jobbet så bör man ju inte jobba med det andra heller! :-0


Felix kom hem med 2 kompisar så det blev till att röja upp lite för barnen lämnade visst inte hemmet i fullgott skick imorse. Sen kom Ullis och vi tog en prommis för att lämna en jobbansökan för ett schysst jobb igen. Känns som om jag borde ligga bra till nu så det är bara att hålla tummarna.


På vägen hem så fikade vi på "Trollet" och efter det så var det dags att inhandla maten för dagen och det blev en supergod pastagratäng.


Wissman! Vilken kille, man blir verkligen imponerad och förstås inspirerad! Och nu kikar han över axeln också!!! Wow!

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2008 21:43

Jag piggnade på mig efterhand men känner mig inte helt kry. Ullis och jag drog iaf till Stockholm då hon skulle till sjukgymnasten och vi hann även med att fika lite. Passade även på att köpa en billaddare till den bärbara datorn, det kan behövas då man är ute och far.


Sen på kvällen då jag skulle kika in på skidforum.se så ligger det nere!!! Men jisses, nu känner man att man brukar vara där rätt ofta. Det är som när Puls.se ligger nere, ibland så kanske det är bra så man får lite annat att pyssla med typ som är lite viktigare. Har pillat ned en ansökan till ett nytt jobb, igen. Det känns som om det är dags att söka sig lite nya vägar. Har fått för mig att jag har kvalifikationer som inte utnyttjas! :-) Men jag kanske bara har för höga tankar om mig själv! ;-) Nä, nog från mig! Natti natti!

Av Niclas Bernhardsson - 6 mars 2008 13:13

Vaknade med halsont imorse efter att känt av lite "kill" i halsen igår kväll då jag gick och lade mig. Var dessutom riktigt dyngtrött och det hörde väl ihop. Gick och lade mig igen och sen ringde jag bossen strax efter kl. 7 på morgonkvisten. Då kändes det lite bättre i halsen men jag orkade inte upp. Sen toksov jag till 12:00 och fick släpa mig upp! Nu känns det bättre i halsen iaf och i skrivande stund så känner jag mig nästan helt pigg. Kroppen är konstig! Fortsätt att rösta, det är bara 3 st. än så länge som har röstat så försök inte att smita! :-)


Tecknade serier

Varför skall det ofta vara så overkligt då det är tecknade barnprogram. Käkade lite frukost, ja ja, Ni får kalla det lunch om Ni vill, och fastnade framför tv´n där det var Tarzan på. Tarzan, Jane och hennes pappa, hade fastnat innanför en Vulkan där lavan kokade under dem! Ja, man kan ju bara gissa vad det skulle vara för temperatur! Det lär ju vara över 1000 grader eller mer där inne. Sen på ngt sätt så åker dem skatebord på en sten och trycks upp genom ett hål i "taket" som Tarzan först gjort. Alltså, det åker på lavan och flyger väl ett 100 tal meter och Janes pappa landar först på stenen som nu börjat krymt och är väl 30 cm i diameter, sen landar Jane på hennes axlar och därefter Tarzan på hennes. Gubben, som ser ut att vara runt 70 bast, klarar det galant och de forsar fram på lavan...


Vad säger man? Bör det inte finnas ngn verklighetsförankring i serier? Jag lovar Er att barnen kommer att växa upp i tron att ovanstående är fullt möjligt!

Av Niclas Bernhardsson - 5 mars 2008 21:40

Ringde i morse och fick en akuttid eller rättare sagt det ringde upp efter att jag lämnat ett telefonnummer på telefonsvararen. Meddelandet som lästes upp talade om att de var lediga idag men hur sjutton skall man veta om det var igår eller idag de var lediga eller om det var dagens datum...  Som tur var så var det alltså igår de var lediga och jag fick komma på stört. Det var samma tand som gick sönder i vintras så när jag lite försynt frågade om det gick på ngn garanti så kunde de väl bjussa på det fastän det var faktiskt inte samma lagning som lossnat utan det var på andra sidan av tanden. Det hade jag inte tänkt på så det var ju schysst.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards